“Zorgen dat uw nabestaanden ontzorgd worden,

daar zorg ik graag voor.”

Als RegisterExecuteur kan ‘Erven & meer’ u helpen om uw nalatenschap zo goed mogelijk voor te bereiden of om een erfenis correct af te wikkelen. Door de ondersteuning van de Expertisedesk ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op juridisch en fiscaal gebied.

Daarnaast is ‘Erven & meer’ open en duidelijk over de kosten die u moet betalen voor de werkzaamheden en werk ik zoveel mogelijk met een vast tarief. Bent u benieuwd wat ‘Erven & meer’ als RegisterExecuteur voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust contact op.

Nalatenschap voorbereiden

Weten uw erfgenamen waar zij uw belangrijke papieren kunnen vinden? Weet u zeker dat uw erfgenamen niet teveel erfbelasting betalen? En hoe zit het eigenlijk met uw uitvaartwensen? Door uw nalatenschap goed voor te bereiden, maakt u het makkelijker voor uw nabestaanden.

Als RegisterExecuteur helpt ‘Erven & meer’ u graag bij de voorbereiding van uw eigen nalatenschap. Als deskundige op dit gebied adviseer ik u over de juridische, fiscale en zakelijke aspecten die in uw situatie van belang zijn. Uw wensen en belangrijke documenten worden vastgelegd in uw persoonlijke Digitale Nalatenschapsdossier en zijn altijd voor u inzichtelijk.

Wilt u uw nabestaanden ontzorgen, ruzie tussen uw erfgenamen voorkomen of wilt u er zeker van zijn dat uw uitvaart en nalatenschap worden afgewikkeld zoals u dat graag wilt? Dan kunt u ‘Erven & meer’ ook als executeur in uw testament opnemen.

Nalatenschap afwikkelen

Na het overlijden van een dierbare moet er veel geregeld worden, zowel op juridisch, fiscaal als praktisch vlak. En dat terwijl uw hoofd hier vaak niet naar staat.

‘Erven & meer’ ontzorgt u in een moeilijke periode in uw leven en zorgt voor de meest optimale financiële en fiscale afwikkeling van de nalatenschap van uw dierbare.

Als RegisterExecuteur kan ‘Erven & meer’ alle werkzaamheden die gedaan moeten worden voor u uitvoeren. U kunt de hele afwikkeling van de nalatenschap uit handen geven, maar ik kan u ook helpen met bepaalde specifieke zaken, zoals bijvoorbeeld de aangifte erfbelasting of advies over de legitieme portie.

‘Erven & meer’ kan daarnaast helpen om conflicten tussen erfgenamen te voorkomen, doordat ik als RegisterExecuteur onpartijdig en onafhankelijk ben. Ik zorg voor een open en duidelijke afwikkeling.

De voortgang van uw dossier wordt vastgelegd in uw persoonlijke Digitale Nalatenschapsdossier en is altijd voor u inzichtelijk. Zo ziet u precies welke werkzaamheden ‘Erven & meer’ al voor u heeft uitgevoerd en wat nog gedaan moet worden.